Polítiques de Discapacitat

El PSC participa a la jornada “Accessibilitat universal, una estratègia per l’accessibilitat”

  • Actualitzat:
  • Creat:

La jornada va tenir lloc el passat dia 2 de maig al Citylab de Cornellà de Llobregat

 

L’espai d’innovació tecnològica conegut com Citylab a Cornellà de Llobregat va acollir el dia 2 de maig la jornada “Accessibilitat universal, una estratègia per l’accessibilitat” organitzada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i la confederació espanyola d’entitats de persones amb discapacitat, COCEMFE. En la jornada, centrada a coordinar i posar en comú estratègies per un urbanisme accessible i inclusiu amb les persones amb discapacitat, ha tingut la participació del secretari de Polítiques de Discapactat del PSC, Javier Rojano, i de la companya Mireia Garrido, secretària de Persones amb Discapacitat del PSC Barcelona.

 

Han participat activament entitats i representants del col·lectiu de persones amb discapacitat, tècnics i tècniques de diversos Ajuntaments i de la mateixa AMB, així com representants polítics municipals. A més dels parlaments inicials i de la presentació dels treballs realitzats des de l’Observatori de la Discapacitat, les persones assistents han pres part amb diferents tallers participatius centrats en l’urbanisme i les construccions i edificacions accessibles, les TIC i els serveis a les persones des de les institucions o l’accessibilitat als mitjans de transport.

A la cloenda de la jornada hi ha participat igualment el company Guillem Espriu, responsable municipal del partit a Barcelona, qui, en nom de l’AMB, entitat coorganitzadora, ha presentat les conclusions de la jornada.

Fitxers adjunts: