Polítiques de Discapacitat

El PSC s'adhereix a la declaració “L’accessibilitat universal, una contribució al bé comú”

  • Actualitzat:
  • Creat:

A través de la Secretaria de Polítiques de Discapacitat, el Partit dels Socialistes de Catalunya s’ha adherit a les reivindicacions plasmades a la declaració impulsada per COCEMFE.

La Federació Francesc Layret COCEMFE, entitat que representa el sector de la discapacitat física i orgànica a la província de Barcelona, ha impulsat la declaració “L’accessibilitat universal, una contribució al bé comú”, que va presentar el Dia Mundial de la Justícia Social, i a la que el PSC a través del Secretari de Polítiques de Discapacitat, s’ha adherit donant ple recolzament a les seves reivindicacions.

Amb aquesta declaració, la Federació Francesc Layret COCEMFE es suma a les diverses campanyes que durant aquest any 2017 s’estan portant a terme a tots els territoris per conscienciar la societat de la importància per aconseguir la plena accessibilitat dels productes, béns, entorns i serveis. Així, es demana un compromís ètic i formal per:

- L’aplicació de les mesures d’accessibilitat i disseny universal en tots els béns, entorns, productes i serveis.
- Millorar la sensibilitat i la conscienciació social mitjançant les accions adequades en matèria d’accessibilitat universal.
- Fomentar la no discriminació de les persones amb discapacitat, vetllant pel principi d’igualtat d’oportunitats.
- Aconseguir que el 4 de desembre d’aquest any 2017 tots els municipis de Catalunya compleixin amb els preceptes d’Accessibilitat Universal amb els ajustos raonables, quan allò no sigui possible.

 

Podeu accedir al text complet i adherir-vos a la declaració aquí