Polítiques de Discapacitat

Festa de la Rosa

  • Espai propi de la Secretaria de Polítiqu
  • Actualitzat:
  • Creat:

Espai propi de la Secretaria de Polítiques de Discapacitat

el pròxim 17 de setembre se celebra la tradicional Festa de la Rosa del PSC i la Secretaria de Polítiques de Discapacitat vol estar present i aprofitar per donar a conèixer la seva feina. Per aquest motiu tindrem un espai propi per explicar les nostres accions i que altres companyes i companys del partit puguin conèixer la nostra labor.
També volem aprofitar l’ocasió per poder oferir a entitats del sector un lloc on donar a conèixer les seves accions i la lluita incansable pels drets de les persones amb discapacitat. Aquest any serà Cocemfe Barcelona l’entitat que ens acompanyarà, ja que, com ja sabeu, des de la Secretaria i la resta del partit hem fet una aposta molt important per ajudar-los a impulsar la Declaració Barcelona a favor de l’accessibilitat universal.
Us convidem a tots a fer-nos una visita, saludar-vos en persona i explicar-vos aquesta iniciativa i d’altres accions que portem a terme i mostra suport a aquesta entitat. Gràcies a petites accions de tots nosaltres podrem aconseguir grans fites. Veniu a veure’ns!