Polítiques de Discapacitat

Reptes de Futur de la discapacitat

  • Actualitzat:
  • Creat:

Jornada de participació

L'espai central de la nova seu del PSC de Barcelona va acollir el dia 28 de novembre la jornada "Reptes de Futur de la discapacitat "organitzada per Secretaries de Polítiques de Discapacitat del PSC i el PSC de Barcelona.

En la jornada, vam escortar al col·lectiu per conèixer de primera mà quines són els necessitats i les prioritats del sector i per tant quin són els reptes de futur en els que ens hem de centrar com a partit, ha tingut la participació del primer secretari de Barcelona i candidat al Parlament de Catalunya Ferran Pedret, la secretària d'Àrea d'igualtat Lluïsa Moret, la secretària de formació Sonia Guerra, del secretari de Polítiques de Discapacitat del PSC, Javier Rojano, i de la companya Mireia Garrido, secretària de persones amb Discapacitat del PSC Barcelona.

Han participat activament entitats i representants del col·lectiu de persones amb discapacitat, tècnics i tècniques de diverses entitats, així com representants de diverses associacions.

A més dels parlaments inicials per Ferran i Mireia, de la presentació de la jornada, les persones assistents han pres part amb diferents tallers participatius amb diferents tems com drets, l'urbanisme, edificacions accessibles, els tics i els serveis a les persones donis de les institucions o l'accessibilitat als mitjans de transport.
La jornada va ser tot un èxit i per al PSC les polítiques de discapacitat i pels socialistes en general han de i ha de ser una prioritat política i social, podríem dir com una qüestió d'estat.

Hem de donar els gràcies als integrants del comitè per l'esforç en fer possible aquesta jornada i als voluntaris que han participat.

A la cloenda de la jornada hi ha participat el company i amic Antonio Guillen, President del Cocarmi, qui en nom del comitè Català de persones amb discapacitat, ha parlat dels drets de col·lectiu.